Coronastickers Professionele Coronastickers! Laat bezoekers zien dat uw bedrijf zich aan de nieuwe maatregelen van het RIVM houdt. Bestel professionele stickers en/of roll up banners met de officiële symbolen van het RIVM. Bestel direct Roll up banners Professionele Roll up Banners Laat bezoekers zien dat uw bedrijf zich aan de nieuwe maatregelen van het RIVM houdt. Bestel professionele Roll up banners met de officiële symbolen van het RIVM. Bestel direct Roll up banners Professionele Desinfectie zuil Met deze professionele coronazuil kunnen uw bezoekers eenvoudig de handen desinfecteren en ontsmetten. Een strakke en zeer stevige zuil die bruikbaar is in elke winkel, praktijk, of op uw kantoor. Bestel direct Coronazuil_Desinfectiezuil_handpompje_blauw Coronazuil_Desinfectiezuil_handpompje_roze

Bestel hier professionele Coronastickers, Roll up banners en meer

Waarom Coronastickers?

Bij Coronastickers zagen we een wildgroei ontstaan van papieren blaadjes op de ramen van bedrijven, verenigingen en organisaties. Daarom Coronastickers! Bestel onze speciaal ontworpen Coronastickers en plak ze heel eenvoudig aan de binnen- of buitenzijde van uw raam, glazen deur etc. Zo heeft uw personeel en elke bezoeker een geheugensteuntje aan de RIVM maatregelen. Vanwege de vraag naar andere communicatiemiddelen naast stickers, zijn wij deze website aan het uitbreiden met meer corona artikelen.

Laat zien dat u de zorg en de vitale beroepen steunt!

Daarnaast hebben we speciale stickers ontworpen waarmee u uw steun kunt uitspreken aan de toppers van de zorg en alle andere vitale beroepen van Nederland. Zij zetten zich elke dag in voor onze maatschappij om Corona te bestrijden. Deze strijd wordt wereldwijd gesteund onder de hashtag #fightcorona. Plak bijvoorbeeld een sticker op uw autoruit.

SAMEN IN DE STRIJD TEGEN CORONA, VERGEET DUS NIET:

coronastickers-rivm-symbolen-handen-wassen

Was je handen regelmatig.

coronastickers-rivm-symbolen-elleboog-niezen

Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

coronastickers-rivm-symbolen-geen-handen-schudden

Schud geen handen.

coronastickers-rivm-symbolen-geen-papieren-zakdoekjes

Gebruik papieren zakdoekjes.

iconen-coronastickers-eu-nieuw

Houd 1,5 meter afstand om coronabesmetting te voorkomen.

Menu